Elden Ring je podle prvních recenzí jednou z nejlepších her videoherní historie

novinka  141
Martin Šmíd, 23. 2. 2022 16:25
V pátek vychází akční RPG hra Elden Ring od studia From Software. Hra se k vybraným novinářům dostala před několika dny, a protože nyní padlo embargo, objevují se první recenze. V nich padají kolikrát maximální známky a mluví se o vybroušeném diamantu a jedné z nejlepších her videoherní historie, na kterou se bude dlouho vzpomínat. Naší recenzi nabídneme po kompletním dohrání. Hra Elden Ring vychází pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.

„Elden Ring je fantastická hra, která i po mnoha hodinách dokáže přinést nepřekonatelnou radost z porážky těžkého bosse. Hráči milující Souls najdou hru, která jim splní všechny sny.“ – 10/10 (VGC)

„Elden Ring je hra, na kterou fanoušci Souls čekali. Od designu otevřeného světa, přes jízdu do bitvy na zádech Torrenta až po temný příběh protkaný celým světem, se jedná o jasného favorita na hru roku, který nás všechny na dlouhou dobu dostane do svého zajetí.“ – 10/10 (TheSixthAxis)

„Elden Ring představuje skutečně úžasnou kombinaci různých herních mechanik, které dohromady vytvářejí něco fascinujícího, zvláštního a nezapomenutelného. Elden Ring není jen nejlepší hrou letošního roku; je to jedna z nejlepších her, jaká byla kdy vytvořena.“ – 10/10 (Game Informer)

„Elden Ring je jednou z nejlepších her za poslední roky, s úchvatným rozsáhlým světem k prozkoumání a s jedním z nejlepších bojových systémů v žánru RPG.“ – 10/10 (Hardcore Gamer)

„Elden Ring přináší náročné souboje do neuvěřitelného otevřeného světa, který dává naprostou svobodu zvolit si vlastní cestu," - 10/10 (IGN)

Vybrané videorecenze

Hodnocení ze serveru OpenCritics

Zdroj: Tisková zpráva

Elden Ring

ps4xoneps5xsx
Bandai Namco, FromSoftware
Datum vydání hry:
25. 2. 2022
Žánr:
RPG
KARTA HRY
10/10

Komentáře