EA oznamuje hru Need for Speed Payback

novinka  48
Martin Šmíd, 2. 6. 2017 15:00
Už nějakou dobu víme, že na letošní podzim se chystá nový díl série Need for Speed, na němž pracují vývojáři ze studia Ghost Games. Očekávalo se, že bude kompletně odhalen až na E3, ale nakonec k oznámení dochází už nyní. Jmenuje se Need for Speed Payback a vyjde v listopadu pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Níže přikládáme oficiální tiskovou zprávu s veškerými dnes uveřejněnými informacemi a první obrázky. Co na nový díl říkáte?


Oficiální tisková zpráva:

Vy a váš tým jste znovu sjednoceni touhou pomstít se nechvalně známému kartelu House, který vládne podsvětí a má ve městě Fortune Valley pod palcem kasina, zločince i policisty. V tomto prohnilém gamblerském ráji jsou sázky vysoké a House vždycky vítězí. Pusťte se do různorodých výzev a herních událostí coby Tyler (přezdívaný Racer), Mac (Showman) a Jess (Wheelman). Jednotliví řidiči si musí při závodech, misích a výzvách vysloužit respekt zdejšího podsvětí, aby se mohli zúčastnit rozhodujícího závodu a konečně se s kartelem vypořádat.


Vše, co děláte, se točí kolem vašeho auta. Postavte unikátní vozy a upravte je co do výkonu a vizuální stránky způsobem, jakým to doteď nebylo možné. Vyždímejte z nich maximum při nervy drásajících honičkách s policisty. Postavte se ostatním závodníkům na silnici i mimo ni, ať už půjde o kaňony, pouště, hory, nebo samotné město. Obujte se do toho naplno a na události, výzvy a mise si vsaďte další herní peníze. Buď tím znásobíte případnou výhru, nebo přijdete o všechno. Připojte se k Autologu a prostřednictvím jeho doporučení se utkejte s přáteli a vůbec poprvé i s potenciálními rivaly. Váš žebříček se zaplní ostatními hráči podobné úrovně dovedností, takže uvidíte, jak si stojíte v porovnání s dalšími.

Need for Speed Payback přináší adrenalinem nabitý závodní herní zážitek, ať už půjde o šílené mise s vykrádačkami, fantastické automobilové souboje, nebo jednotlivé akční momenty.


ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA:
Od šrotu po superkáru: Každou z pěti odlišných tříd vozidel – Race, Drift, Off-Road, Drag a Runner – můžete neomezeně upravovat a vychýlit tak jazýček na vahách v jakémkoli závodě, misi či výzvě ve svůj prospěch. Hledejte opuštěná auta po celém herním světě a postavte si od základů dokonalý vůz. Sbírejte, vyhrávejte nebo nakupujte nejnovější díly a z průměrných aut udělejte perfektní závodní stroje.



Prožijte závodní sen plný akce: Vydejte se na akcí nabité dobrodružství v roli třech rozdílných hratelných postav, které mají jeden společný cíl: pomstu. Tyler, Mac a Jess utvoří tým s cílem vyrovnat účty. Jejich plánem je zúčastnit se finálového závodu a vypořádat se s kartelem House. Postavte se policistům, kteří vás budou pronásledovat s rostoucí intenzitou, utkejte se s rivaly z celého města a zazávoďte si na silnici i mimo ni v horách, kaňonech a na poušti.

Nedržte se při zemi: Pokud se vám bude dařit, můžete si díky sázkám na své výsledky přijít na pořádný balík. Návrat intenzivních honiček s policisty znamená, že ještě nikdy toho nebylo v sázce tolik. Dejte všanc svou reputaci a vyzvěte přátele nebo potenciální rivaly prostřednictvím doporučení Autologu napříč herními událostmi v kampani, případně se utkejte v přímém souboji s ostatními v rámci klasického on-line žebříčku.

Standardní edice hry za předobjednávku

NÁZEV
Need for Speed Payback Platinum Car Pack

KRÁTKÝ POPIS
Vyrazte do akce v ulicích Fortune Valley a udělejte na přihlížející dojem s balíčkem Need for Speed™ Payback Platinum Car Pack.

DLOUHÝ POPIS
Předobjednejte si Need for Speed™ Payback a získejte Platinum Car Pack. Vyrazte do akce v ulicích Fortune Valley s okamžitým přístupem k pěti unikátně upravitelným kultovním autům, každé s exkluzivním platinovým modrým kouřem od pneumatik.



Platinum Car Pack zahrnuje:

  • Nissan 350Z 2008
  • Chevrolet Camaro SS 1967
  • Dodge Charger R/T 1969
  • Ford F-150 Raptor 2016
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016
  • Exkluzivní platinový modrý kouř od pneumatik


Zdroj: Tisková zpráva

Need for Speed Payback

ps4xone
EA Games, Ghost Games
Datum vydání hry:
7. 11. 2017
KARTA HRY
5/10

Komentáře