Dva nové trailery na Animal Crossing: New Leaf + limitovaná edice

novinka  0
Martin Šmíd, 25. 4. 2013 13:00
Nintendo dnes vydalo dva nové trailery na svoji nesmírně očekávanou hru Animal Crossing: New Leaf, která vyšla už před nějakou dobou v Japonsku pro kapesní konzoli Nintendo 3DS, kde se stala naprostým hitem. Podívat se na ně můžete níže v novince. „Představ si úžasné město, plné tvých zvířecích přátel, kde můžeš dělat téměř cokoliv, kde můžeš svou představivost nechat běžet na plné obrátky a upravit si svůj svět. Kdykoliv můžeš také navštívit tropický resort a zahrát si hry nebo relaxovat... Vítej ve světě Animal Crossing: New Leaf, kde jsi starostou svého vlastního města! Je tu exkluzivní hra pro systémy Nintendo 3DS, kterou budeš chtít mít neustále při sobě. Reálný čas totiž platí i ve hře a podle něj se můžeš podívat na různé události a potkávat různé přátele,“ píše poslední tisková zpráva. Níže v novince se dočtete další informace nejen o hře, ale i speciálním limitovaném bundlu s konzolí.

Jak již bylo odhaleno v posledním Nintendo Directu, spolu s launchem této unikátní hry, která vzala Japonsko útokem, vyjde v Evropě i limitovaná edice Animal Crossing: New Leaf Nintendo 3DS XL. Tato speciální edice konzole Nintendo 3DS XL bude mít barevný design ve stylu Animal Crossing a bude dostupná s předinstalovanou hrou. Navíc bude také vydáno Nintendo 3DS XL v nové barvě Pink.

Ihned po vašem příjezdu do Animal Crossing: New Leaf se ocitnete v prestižní pozici, stanete se náhodou starostou města. Naštěstí je Isabelle po ruce, aby vám ukázala, jak to ve městě chodí. Vyšperkujte si své město a užijte si jeho slavnostní otevření. Můžete si ve svém klubu uspořádat párty pro kamarády, dát si kafe ve své kavárně nebo si dát lázeň v Dream Spa a snít o městech jiných hráčů s celého světa. Jako starosta máte také právo zasahovat do fungování města i řešit jaké má předpisy. Tak proč třeba nemít otevřené obchody do noci, když jste sova a milujete nakupování, nebo mít plné město krásných kytek, které nepotřebují zalévat?

Můžete nařídit, co bude ve vašem městě postaveno a co v něm budete nosit. Tak proč nemít ten nejnovější outfit hned na sobě a nebo si dokonce nenavrhnout své vlastní oblečení a doplňky? Můžete je sdílet i s přáteli skrze QR kódy. Možná budete zezačátku bydlet ve stanu, ale brzy budete moct odhalit svůj architektonický talent a postavit si nový dům se spoustou vybavení a doplňků, které můžete každý den obměňovat a užívat si tak své vysněné sídlo.

Animal Crossing: New Leaf je také o komunikaci. Komunikujete jak ve hře se všemi praštěnými postavami, kteří se stěhují do i z vašeho města, nebo se skutečnými přáteli. S funkcí Happy Home Showcase můžete sdílet model svého domku s ostatními hráči, které potkáte i skrze StreetPass. Můžete také pozvat své přátele přes lokální nebo online připojení na návštěvu do vašeho města a sdílet s nimi různé hry, věci, které si mohou koupit. Můžete také všechny své zážitky zdokumentovat do 3D obrázků, kdekoliv chodíte a sdílet své vzpomínky s přáteli později.

Ať už byste chtěli balenou hru z vašeho oblíbeného obchodu, nebo stahovatelnou verzi z Nintendo eShop, čas na to, posadit se za stůl starosty města se blíží. Animal Crossing: New Leaf bude na pultech evropských obchodů dostupná od 14. června. Hráči, kteří si předobjednají včas hru mohou získat figurku Isabelle s radnicí z limitované edice na památku začátku jejich nového života v roli starosty Animal Crossing: New Leaf.

Zdroj: null

Animal Crossing: New Leaf

3ds
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
14. 6. 2013
Žánr:
Simulátor
KARTA HRY
10/10

Komentáře