Dnes vychází hra SnowRunner, obsahuje české titulky

novinka  32
Martin Šmíd, 28. 4. 2020 14:46
Herní vydavatel Focus Home Interactive dnes vydává hru SnowRunner, za níž stojí zkušené studio Saber Interactive. „SnowRunner představuje nejnovější evoluci na poli simulace terénních náklaďáků s revoluční fyzikou, neuvěřitelným prostředím, obrovským otevřeným světem plným misí a rozhodování a také velkou garáží plnou vozidel, které si můžete odemknout, vylepšit a přizpůsobit,“ píše se dnes v tiskové zprávě. Ta je navíc doprovázena novým launch trailerem, na který se můžete podívat níže v novince. Hráče u nás může těšit, že hra SnowRunner vychází s českou lokalizací nejen pro PC, ale také konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Launch trailer

SnowRunner bude nadále růst i po vydání

Kromě obrovské nálože herního obsahu SnowRunner rovněž přinese modifikace na PC v den vydání a později i na konzolích a hra se rovněž dočká i pravidelných bezplatných aktualizací, které vám zážitek ještě obohatí! A pokud vám to stále nestačí, vývojáři pracují na obřím Season Passu, který bude dostupný samostatně nebo v kombinaci s hrou v rámci Premium Edition. 

Season Pass bude vycházet během čtyř fází, z nichž každá bude obsahovat vlastní téma a nový region, jakož i zcela nová vozidla, nové mapy a nové aktivity. Po vydání hry vás čeká spousta nového obsahu během roku 2020 a dále.

Podívejte se na obsah 1. fáze, která vyjde v následujících týdnech, a připravte se na výpravu do tundry, kde budete hledat ztracený vrak bombardéru z druhé světové války.

Zdroj: Tisková zpráva

SnowRunner

ps4xonenswps5xsx
Focus Home Interactive, Saber Interactive
Datum vydání hry:
28. 4. 2020
Žánr:
Závodní, Simulátor, Adventura
KARTA HRY

Komentáře