Destiny 2 dostane příští týden další důležitý update

novinka  19
Martin Šmíd, 26. 1. 2018 10:57
Studio Bungie se v posledních týdnech snaží znovu nakopnout akční hru Destiny 2, která postupně přichází i o ty největší fanoušky. Dnes vývojáři oznámili, že příští týden začne nový Iron Banner, který nabídne řadu novinek, ale také se hráči mohou těšit na další větší update. Co přinese, se můžete podívat níže v novince.

Iron Banner bude probíhat v režimu Control. Nabídne následující zbraně i další vybavení v podobně Ghosta či nového emblému. 

Lord Saladin bude i přímo prodávat celý set brnění, na který si bude možné odemknout ornamenty pro druhou sezónu skrze speciální úkoly. 

Masterwork brnění - díky novému updatu bude možné padnout i Masterwork oblečení, díky němuž bude možné redukovat damage, kterou budete moci dostat tehdy, když zapnete svoji superku. Když budete mít tento perk na každé části brnění, budete mocí mít redukci poškození až 15%. Zatím bude jen tento perk, ale vývojáři už pracují na dalších, které přidají později. Největší šanci na padnutí masterwork brnění budete mít v raidu nebo Trials of the Nine. 

Lepší odměny v raidu - Vývojáři s updatem zlepší i odměny v raidu. V Prestige verzi budete mít vždy dvojnásobnou šanci na získání požadované položky, přičemž nově bude každé brnění padat i se speciálním modifikátorem. Díky němu se budete moci stát v raidu ještě silnějším a značně si tím tedy usnadnit průchod. Nově bude možné u Vendora nakupovat i brnění a zbraně z raidu, které bude každý týden měnit, a to i prestige verzi. Abyste si ale mohli nejlepší brnění zakoupit, budete muset každý týden dohrát Prestige verzi raidu.

Některé fanoušky pak určitě potěší i nový exotický ghost Contender's Shell, který bude možné v raidu získat za jeho průchod – platí pro Leviathan i Eater of Worlds. Díky němu pak budete mít mimochodem velkou šanci v raidu na padnutí Bright engramu za splnění jednotlivých částí. 


Zdroj: Tisková zpráva

Destiny 2

ps4xone
Activision, Bungie
Datum vydání hry:
6. 9. 2017
Žánr:
Střílečka, RPG, Taktická, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře