Cyberpunk 2077 odložen na listopad

novinka  62
Martin Šmíd, 18. 6. 2020 18:12
Vývojáři ze studia CD Projekt RED před malou chvilkou oznámili, že hráči si budou muset počkat o něco déle na očekávanou akční RPG hru Cyberpunk 2077. Byl totiž oznámen už druhý odklad, přičemž nově má hra stanovené datum vydání na 19. listopadu letošního roku pro PC i konzole PlayStation 4 a Xbox One. Vývojáři potřebují více času, aby mohli lépe vybalancovat herní mechaniky a opravit celou řadu bugů, kterými současná verze trpí. Více se o hře Cyberpunk 2077 dozvíme 25. června během speciálního vysílání.

„Rozhodli jsme se posunout vydání hry Cyberpunk 2077 ze 17. září na 19. listopadu.

Ti z vás, kteří znají náš způsob tvorby her, vědí, že nevydáme něco, co není připravené. „Vyjde to, až to bude hotové“ – to není jen fráze, kterou říkáme, protože dobře zní. Je to něco, čím se řídíme, i když víme, že to kvůli tomu schytáme. Na druhou stranu jsme si plně vědomi toho, že takové rozhodnutí nás bude stát vaši důvěru a vyměnit důvěru za čas navíc je jedním z těch nejtěžších rozhodnutí, které musí herní vývojář učinit. A přestože si myslíme, že je to pro hru to správné rozhodnutí, rádi bychom se vám omluvili za to, že vás nutíme čekat déle. Máme v úmyslu udělat ze hry Cyberpunk 2077 něco, co s vámi zůstane do dalších let. Koneckonců doufáme, že pochopíte, proč jsme udělali to, co jsme udělali.

V okamžiku, kdy píšeme tato slova, je Cyberpunk 2077 hotový po stránce obsahu i hratelnosti. Úkoly, filmečky, schopnosti a předměty; všechna dobrodružství, která vám Night City může nabídnout – to všechno tam je. Jenže kvůli tak bohatému obsahu a propleteným komplexním systémům to musíme všechno pořádně projít, vyvážit herní mechanismy a opravit spoustu chyb. Obrovský svět znamená obrovské množství věcí, které je třeba vyladit, a právě tímhle ten čas navíc strávíme…“



Zdroj: Tisková zpráva

Cyberpunk 2077

ps4xoneps5xsx
Comgad, CD Projekt Red
Datum vydání hry:
19. 11. 2020
Žánr:
RPG
KARTA HRY
7/10

Komentáře