Chcete Scalebound? Napište Philu Spencerovi dopis, nabádá PlatinumGames

novinka  27
BarackObama, 4. 8. 2020 17:00
Po nedávném eventu Xbox Games Showcase od společnosti Microsoft hovořil šéf Xboxu Phil Spencer o oblíbeném momentu celé události, když byl na jeho platformě oznámen Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age, následovně: "Jednou z oblastí našeho zájmu je, abychom se ujistili, že všichni tvůrci po celém světě mají pocit, že Xbox je pro ně skvělá platforma a že mohou dodávat své hry velkému globálnímu publiku. Je to oblast, na které náš tým v Japonsku usilovně pracoval."

No, Phile, pokud máš zájem o ještě více japonských nabídek na Xboxu, proč neuvažovat o oživení ambiciózní akční hry Scalebound? Přestože je původní projekt vyvinutý společností PlatinumGames považován za neobnovitelný, v nedávném rozhovoru na YouTube kanálu GameXplain, ředitel Hideki Kamiya a zakladatel PlatinumGames, Atsushi Inaba, uvedli, že jsou stále otevření možnosti o hře vyjednávat.

"Nemyslíme si, že je to zakázané téma nebo něco podobného, rádi o tom debatujeme. Přestože IP patří Microsoftu, stále máme spousty fanoušků, jenž projevují zájem o hru, a vždy jsme rádi, když zjistíme, zda existuje mnoho lidí, kteří se zajímají o možnost, že by vůbec hra jednoho dne vyšla. Fanoušci si myslí, že tam byla spousta dobrých nápadů či spousta skvělých věcí, kterých Kamiya mohl dosáhnout. A také si myslíme, člověče, bylo by opravdu příjemné mít takovou příležitost, ale to bohužel není na nás, abychom to řekli, vysvětluje Atsushi Inaba. Načež Kamiya právě dodává, pokud hru chcete znovu vidět - pošlete prosím dopis Philu Spencerovi!"

Věčný vtipálek Hideki pak zakončil rozhovor dovětkem přímo v angličtině, po kterém následoval kolektivní smích:

"Phile, udělejme to znovu společně."


Vzhledem k tomu, jak dychtivý je Microsoft po japonském videoherním trhu, může být přece skvělým způsobem, jak vzbudit zájem japonských hráčů o Xbox exkluzivní značkou jakou je Scalebound od prestižního domácího vývojáře, jakým bezpochyby PlatinumGames je (známý pro své hity jako je Bayonetta a NieR: Automata). Co si ale myslíte vy? Chtěli byste vidět, jak Microsoft dává studiu Platinum druhou šanci se Scalebound? Myslíte si, že Microsoft potřebuje více japonských her, aby přivedl do světa Xboxu nové hráče? Napište nám do komentářů níže.

Zdroj: Pure Xbox

Scalebound

xone
Microsoft Game Studios, Platinum Games
KARTA HRY

Komentáře