České studio Claw Hunter oznámilo dinosauří akci, potřebuje pomoci na Kickstarteru

novinka  21
Martin Šmíd, 22. 3. 2017 13:07
České nezávislé studio Claw Hunter vám asi moc neřekne, ale pracují v něm zkušení vývojáři, kteří se podíleli na úspěšných hrách jako Silent Hill, Mafia nebo Need for Speed. Ti v současnosti připravují akční adventuru s RPG prvky Claw Hunter, která je plná dinosaurů. Aby ji ale mohli dokončit, potřebují pomoc od hráčů na Kickstarteru, na němž spustili kampaň na 800 tisíc amerických dolarů. Pokud se vybere více peněz, vzniknou i verze pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Více se o hře dozvíte níže v novince, kde přikládáme artworky i video z Kickstarteru. Zaujala vás hra Claw Hunter?

Tisková zpráva

Claw Hunter je akční adventura s prvky RPG, která umožňuje hráči ovládat tři různé postavy se zvláštními schopnostmi. Odehrává se v 17. století na ostrově, kde se zachoval prehistorický život z období Křídy. Claw Hunter tak hráčům umožní vrátit se do dnů jejich dětství, kdy nás všechn fascinoval prehistorický svět dinosaurů a jeskynních lidí. Hra je určena pro jednoho hráče, má superrealistický vizuální styl a je postavena na Unreal Enginu 4.

Inspirována hrami jako jsou Uncharted, Tomb Raider a The Dig, hra nabízí napínavý příběh ve kterém se hráč vydá na pouť skrz nádhernou a nebezpečnou přírodu tropického ostrova aby odhalil jeho dlouho zapomenuté tajemství. Každá postava má soubor schopností, které mohou hráči kombinovat, aby vyřešili problémy na které narazí během své cesty. Navíc si mohou hráči ochočit dinosaury a pracovat s nimi tak, aby si poradili i s úkoly, na které lidské ruce nestačí.

Clawhunter vyvíjí známý CG umělec Jiří "Astil" Adamec z České republiky, který zastřešuje celkový umělecký styl hry, Luciano da Fonseco Torres Brito z Brazílie, který se stará o programování projektu a veterán v oblasti vývoje her, Dan Falta, který si vzal na starost úlohu producenta. Společně jsme založili nezávislé herní studio, ve kterém je 10 profesionálů z České republiky a dalších zemí. V týmu je mnoho zkušených herních vývojářů, kteří pracovali na mnoha úspěšných vydaných hrách, například Need for Speed: Shift, Deep Down, Forza: Horizon 3, Mafia 2 a Silent Hill: Downpour. Těšíme se na pokračování vývoje Claw Hunter prostřednictvím fundraisingové kampaně.




Zdroj: Tisková zpráva

Claw Hunter

ps4xone
Unidreamers, Unidreamers
KARTA HRY

Komentáře