Cena Xbox Series X byla možná předčasně odhalena

novinka  93
BarackObama, 19. 8. 2020 4:10
Cena nové konzole Xbox Series X má být údajně oficiálně odhalena na dalším eventu Microsoftu tento měsíc, ale nyní dva nové uniklé zdroje již, nejspíš, předběhly plány marketingové divize Xboxu.

Jako první se hlásí ke slovu kampaň Monster Energy x Halo Infinite, jenž kupujícím nabízí šanci vyhrát Xbox Series X a jednu kopií Halo Infinite (soutěž samozřejmě vzhledem k odkladu Halo Infinite už neplatí). Na jejím printu se psalo, že celková hodnota všech cen dostupných v soutěži činí až 119 998 amerických dolarů. K dispozici je celkem 200 cen, které když vydělíme onou částkou, dostaneme se na číslo $599.99 za jednu konzoli s hrou, respektive $540 za samotnou konzoli, když budeme předpokládat, že Halo Infinite bude stát standardních $59.99 v den vydání.

Tato cena by se potom shodovala s částkou druhého zdroje, jímž je herní influencerka Alanah Pearce, které prý zaslal soukromou zprávu jiný hráč, jenž si přál zůstat v anonymitě. Pearcové údajně poskytl screenshot své obrazovky z maloobchodního krámku, ve kterém pracuje, na němž zjevně byl ukázán Xbox Series X s datumem uvedení na trh v listopadu a maloobchodní cenou opět $599.

Jaká bude skutečná cena nové konzole od Microsoftu zůstává ještě na nějaký čas nadále v říši spekulací. Jestli se ale potvrdí oněch $599.99, které bez dalších okolků můžeme instinktivně převést na €599.99, to jest naších, zhruba, 15 650 Kč při dnešním kurzu, potom už zbývá jen doplnit pro všechny zájemce o konzoli, že teď nastal pravý čas začít házet drobáky do prasátka.


Zdroj: Gamebyte.com

Xbox Series X

xsx
Microsoft, Microsoft
KARTA HRY

Komentáře