Call of Duty: Black Ops Cold War má datum vydání, obrázky a známe edice - UPDATE: Trailer

novinka  45
Martin Šmíd, 26. 8. 2020 19:40
Herní vydavatel Activision před malou chvilkou oznámil, že očekávaná akční hra Call of Duty: Black Ops Cold War vyjde 13. listopadu letošního roku pro současné i next-gen konzole. Zároveň jsme se dočkali představení i tří odlišných edic, a dozvěděli jsme se i jejich obsah a ceny. Vše naleznete níže.

Edice hry

Call of Duty: Black Ops Cold War - Standard Edition za 1799,-Kč – pouze hra

Call of Duty: Black Ops Cold War - Cross-Gen Bundle  za 2049,-Kč – PS4 a PS5 nebo Xbox One a Xbox Series X verze v jednom balíčku

Call of Duty: Black Ops Cold War - Ultimate Edition za 2499,-Kč – Hra + skiny pro agenty, vozidla a zbraně, Battle Pass pro první sezónu

Trailer

Trailer je pořízen z PlayStation 5 verze hry

Příběhová kampaň hlásí návat

„Série Black Ops je zpět s Call of Duty Black Ops: Cold War, přičemž jde o přímé pokračování původního Call of Duty: Black Ops. Hra vtáhne fanoušky do studené války, geopolitického konfliktu v začátcích osmdesátých let. Nic nebude takové, jako se zdá, v poutavé singleplayerové kampani, kde se hráči střetnou s historickými postavami a nemilosrdné pravdě, jak budou bojovat po celém světě, ať už to bude v Berlíně, Vietnamu nebo v sovětské KGB základně. Jako elitní vojáci budou hráči sledovat stopy tajemné postavy jménem Perseus, která chce destabilizovat globální vyvážení sil a změnit historii. Podívají se do centra globální konspirace s postavami jako Woods, Mason a Hudson, stejně jako s novými, kteří se snaží zastavit plán, jenž byl v přípravě po desítky let,“ stojí v popisku singleplayerové kampaně, kterou vytváří studio Raven Software (Star Wars: Jedi Knight II – Jedi Outcast, Heretic, Hexen nebo Soldier of Fortune). První obrázky ze hry si můžete prohlédnout u nás na kartě - ODKAZ . Do komentářů nám určitě napište, jak se vám hra líbí. 

  • Hra bude mít volby v dialozích
  • Bude zahrnuto více konců
  • Příběh se má zaměřit na pocit paranoie a spiknutí

O multiplayeru později, otevřená beta

O multiplayerové části zatím nepadlo ani slovo, ale na informace fanoušci nebudou muset dlouho čekat. Bude totiž představena 9. září a v tento den se zřejmě dozvíme i start otevřené betaverze, která byla dnes potvrzena. Hru tedy bude možné si vyzkoušet ještě před vydáním. 

  • Kooperativní zombie režim nebude chybět. 
  • Vývojáři ze studia Treyarch slibují pravý next-gen multiplayerový zážitek
  • Hráči Warzone budou mít i nadále přístup k veškerému Modern Warfare obsahu
  • Opět bude sdílený post-launch obsah mezi Call of Duty: Black Ops Cold War a Call of Duty: Warzone
  • Dodatečný obsah bude pro Zombie i Multiplayer zcela zdarma
  • Podpora pro Cross-gen a cross-progression

Zdroj: Tisková zpráva

Call of Duty: Black Ops - Cold War

ps4xoneps5xsx
Activision, Treyarch
Datum vydání hry:
13. 11. 2020
KARTA HRY
7/10

Komentáře