Bungie představilo budoucnost akční hry Destiny 2

novinka  27
Martin Šmíd, 9. 6. 2020 18:54
Studio Bungie na dnešek připravilo velký stream, v němž se věnovalo budoucnosti své populární akční hry Destiny 2. Pokud jste stream neviděli, můžete se níže podívat na jeho záznam, ale zároveň si přečíst to nejdůležitější, co se během něho řešilo. Bylo toho docela dost, takže pokud hru Destiny 2 máte rádi a hrajete ji, dejte se do čtení.


O víkendu mohli fanoušci Destiny 2 sledovat speciální event, během něhož byla zničena velká bitevní loď Cabalů s názvem Almighty. Ten byl završením právě probíhající sezóny Season of the Worthy, no a proto se fanoušci začali ptát, co je čeká dál. Odpovědí je jedenáctá sezóna Season of Arrivals, která startuje už dnes. Ta nabídne nové Public eventy, nový Dungeon, zbraně i exotické questy. Součástí je i nový Battle Pass.

Trailer na nový Prophecy Dungeon

Během streamu se řešily nejen následující týdny, ale také začátek čtvrtého roku, který bude odstartován 22. září letošního roku velkým rozšířením Beyond Light. V něm se podíváme na zcela nové místo, a to měsíc Europa planety Jupiter, který měli vývojáři z Bungie v plánu už řadu let a konečně se na něj dostalo. Protože se konečně v našem solárním systému objevily Pyramidové lodě, které odstartují zcela novou zápletku, tak aby mohli Guardiani bojovat proti novému nepříteli, dostanou nový element Stasis vycházející z Darkness. Jde prakticky o novou třídu, přičemž to vypadá, že půjde o speciální ledové útoky. Na další podrobnosti si ale musíme počkat. 

Studio Bungie na své oficiální stránce přiznalo, že byla chyba rozdělit komunitu vydáním Destiny 2 a zahodit veškerý výborný obsah z prvního dílu. Proto sem tam sáhne do historie a přinese hráčům zpět řadu skvělých věcí, ať už to bude letos na podzim Cosmodrome (s ním se vracejí i Strike mise The Devil’s Lair a Fallen S.A.B.E.R., třetí strike Will of Crota bude dostupný později zdarma) nebo v příštím roce raid Vault of Glass. Na druhou stranu vývojáři chtějí, aby velikost hry byla co nejúnosnější. Proto vytvořili speciální Vault, do něhož budou vkládat obsah, aby vytvořili prostor pro nový. Řez obsahu Destiny 2 proběhne letos na podzim a bude zahrnovat odstranění kampaně Curse of Osiris, ale také několika patrol jako Io, Titan, Mercury, Mars a Leviathan. Obsah, který bude dán do Vaultu, se může v budoucnu do hry vrátit podle vývoje světa.

Takto bude vypadat mapa od čtvrtého roku

Vydání Beyond Light odstartuje podle vývojářů novou éru Destiny 2. Vývojáři mají s hrou do budoucna další velké plány, a proto dnes oznámili, že v roce 2021 vyjde velké rozšíření The Witch Queen a v roce 2022 to bude rozšíření Lightfall. V současnosti o nich nic nevíme, což je logické. Je třeba řešit to, co přijde v následujících měsících.

Dále se vývojáři z Bungie vyjádřili i ke konzolím nové generace PlayStation 5 a Xbox Series X. Na ně bude Destiny 2 dostupné od prvního dne ve vylepšené verzi, která poběží ve 4K rozlišení při 60 fps. Pokud vlastníte na PlayStationu 4 hru Destiny 2 i s DLCčky, přenese se vám vše na PlayStation 5, takže nebudete muset nic kupovat znovu. To ale samozřejmě platí i u Xboxu. Pokud vlastníte Destiny 2 a DLCčka na konzoli Xbox One, automaticky k nim budete mít přístup na konzoli Xbox Series X. Aby vývojáři zajistili dostatek hráčů, tak u PlayStation (PS4 hráči si zahrají s PS5 hráči) a Xbox (XO hráči si zahrají s XSX hráči) platforem bude zapnutý cross-play. Plný cross-play mezi platformami plánuje studio Bungie na rok 2021

Záznam streamu

Zdroj: null

Destiny 2: Beyond Light

ps4xoneps5xsx
Bungie, Bungie
Datum vydání hry:
10. 11. 2020
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře