Bungie odkrylo další novinky z chystaného updatu pro Destiny

novinka  10
Martin Šmíd, 15. 3. 2017 18:50
V minulém týdnu jsme se dozvěděli, že se koncem března vrátí do Destiny první dva raidy, v nichž bude možné získat spoustu nových odměn, navíc vývojáři přichystají i doposud největší knížku s novými úkoly. Dnešní stream se zaměřil hlavně na týdenní aktivity, ale i několik dalších chystaných novinek, na vše se podívejte níže v novince.



Speaker bude mít pro vás od 28. března speciální úkol o dvanácti krocích, v němž budete muset hrát mise, strike mise a další aktivity, abyste získali speciální odměnu, o níž zatím moc nevíme.

Vše co bylo dříve kdy nabízeno u Eververse (ghosti z eventů, sety oblečení, lodě, barvy a tak dále), bude nyní ve speciálních "Treasures of Ages" boxech. Budete moci získat hned 3 "Treasures of Ages" krabičky týdně zcela zdarma, bude stačit když splníte jednu denní misi, jeden Heroic strike a jednu týdenní PvP aktivitu. Nic by tak nemělo bránit, abyste do podzimu zkompletovali všechny své sbírky

Nový set brnění

Za Silver Dust si budete moci kupovat nyní daleko více věcí.

V Nightfall strike misích přibude několik modifikátorů. Jedním z nich je Daybreak, díky němuž se vám rychle budou doplňovat ability (superka, melee a granáty).

Když dokončíte Nightfall strike, získáte bonus Blue Flames, díky němuž se vám budou rychleji vylepšovat zbraně, oblečení a dostanete i další bonusy.

Všechny raidy budou mít obtížnost 390 a budou mít speciální týdenní výzvy.

Challenge of Elders bude aktuální po updatu a rovněž na lightu 390.


Weekly Story Playlist - každý týden se budou točit v tomto playlistu jiné mise. První týden se budou točit mise z Venuše a Marsu.

Potvrzeny nové ornamenty pro následující zbraně - No Land Beyond, Necrochasm, Vex Mythoclast, Touch of Malice, Dragon's Breath, Lord of Wolves a Suros Regime



Zdroj: Tisková zpráva

Destiny Expansion: Rise of Iron

ps4xone
Activision, Bungie
Datum vydání hry:
20. 9. 2016
KARTA HRY
8/10

Komentáře