Bungie odhalilo nový systém brnění v Destiny 2

novinka  10
Martin Šmíd, 15. 8. 2019 11:26
Studio Bungie včera večer uspořádalo speciální stream, v němž představilo nový systém brnění, který přijde s rozšířením Shadowkeep. Ten vývojáři označují jako Armor 2.0 a má umožnit hráčům vytvořit si daleko lepšího zabijáka. Na záznam streamu se můžete podívat níže, kde naleznete i další podrobnosti.

Hned na začátku vývojáři potvrdili, že zvednou kapacitu herní měny ze 100 000 Glimmerů na 250 000. Tou největší změnou ovšem u brnění je, že se vrací statistiky známé z prvního dílu Destiny. Opět si tedy budete moci vylepšit čas, za který se vám nabije superka, granát nebo meele útok.

Tím ale změny nekončí, protože každý kus brnění nebude nově padat s náhodnými perky, ale padne vám se třemi pozicemi, do nichž si následně budete moci sami dát módy s perky, které budete chtít. Prakticky bude jen na vás, jaké perky budete na brnění mít, čímž si budete moci svého Guardiana upravit dle své potřeby. Systém má pochopitelně omezení v tom, že každý mód má určitý počet bodů, přičemž můžete narvat do brnění módy o celkové hodnotě 10, ale i tak byste si měli moci vytvořit jedinečné sety dle své potřeby. Módy bude možné kupovat u Gunsmitha na Toweru, ale také budou padat z engramů a ty nejlepší následně ze speciálních aktivit jako Iron Banner, Crucible nebo Raid. 

Kromě vlastností budete moci ovlivnit i vzhled brnění. Tess Everis už vám nebude prodávat přímo brnění, ale ornamenty, které následně budete moci na brnění nasadit. 

S novými módy budou pochopitelně kompatibilní i exotické kusy brnění. Ty staré, které máte v inventáři, na nový systém nepředěláte, ale když armor vyzvednete z kolekce, padne vám automaticky s 2.0 systémem. 

Vývojáři upravili lehce i superka. Nepůjde o takový zásah jako když vyšel Forsaken, ale i tak budou mít superka několik příjemných bonusů. Bublina u Titána třeba bude opět přidávat buff na damage, jako tomu bylo u prvního Destiny. 

Záznam streamu

Zdroj: Tisková zpráva

Destiny 2: Forsaken

ps4xone
Activision, Bungie
Datum vydání hry:
4. 9. 2018
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře