Bundly konzole Xbox One pro konec letošního roku

novinka  29
Martin Šmíd, 26. 10. 2016 12:02
Microsoftu se s konzolí Xbox One S zatím daří. Aby nalákal hráče k nákupu své konzole, představil čtveřici speciálních bundlů, které budou dostupné do konce letošního roku. Mezi nimi je bundle nejen s novou akční hrou Battlefield 1, ale také s Minecraftem nebo Gears of War 4, na bundly se podívejte blíže níže v novince. Pokud jste fanoušky Gears of War série, zároveň si budete moci koupit kusově omezené a tematicky laděné ovladače Gears of War 4 JD Fenix a Gears of War 4 Crimson Omen, které se u nás budou prodávat za 1999,-Kč.


Balení konzole Xbox One S:

  • Xbox One S Gears of War 4 Bundle (1TB): obsahuje bílou verzi konzole Xbox One S, vybavenou pevným diskem s kapacitou 1TB, barevně sladěný bezdrátový ovladač Xbox a hru Gears of War 4 pro Xbox One a Windows 10. Jelikož jde o hru z programu Xbox Play Anywhere, digitální kopii můžete hrát na obou platformách – Xbox One i Windows 10. Balení je v prodeji za 9 399 Kč.

  • Xbox One S Minecraft Favorites Bundle (500GB): popustit uzdu vaší fantazii můžete s více než 230 kostýmy, 3 balíčky textur, 7 tematickými balíčky a hrou Minecraft pro Xbox One a a Windows 10.
  • Xbox One S Battlefield 1 Bundle (500GB): obsahem tohoto balení je kód na stažení plné verze Battlefield 1 Standard Edition, měsíční předplatné služby EA Access a pevný disk s kapacitou 500GB na hraní všech největších hitů v historii Xboxu.
  • Xbox One S FIFA 17 Bundle (500GB nebo 1TB): balení obsahuje kód na stažení plné verze hry FIFA 17, tři balíčky Ultimate Team Loan Legends, měsíční předplatné služby EA Access a pevný disk s kapacitou 500GB nebo 1TB (tato verze obsahuje i balíček Ultimate Team Rare Player Pack) pro hraní všech největších hitů v historii Xboxu v ceně od 7 999 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře