Blackhole vyjde pro PS4 a Xbox One příští měsíc, kompletně v češtině

novinka  19
Martin Šmíd, 20. 7. 2017 16:42
Je tomu už nějaký čas, co na PC vyšla povedená hardcore plošinovka Blackhole od českého studia FiolaSoft. Dnes bylo oznámeno, že po delším vývoji jsou dokončené i verze hry pro konzole PlayStation 4 a Xbox One, na kterých se objeví už 8. srpna. „BLACKHOLE je obtížná logická plošinovka, ve které je hlavním úkolem otáčet gravitací a vyhýbat se smrtelným překážkám. Jako nosič kávy se proberete uvnitř černé díry po nárazu vaší vesmírné lodi kvůli záhadným okolnostem. Najděte další členy posádky, opravte loď a odhalte temné tajemství obklopující vesmírnou misi za doprovodu sarkastické umělé inteligence,“ stojí v oznámení. Níže se můžete podívat na oznamující trailer, přikládáme i další informace.

Klíčové vlastnosti BLACKHOLE

  • Přes 90 unikátně nadesignovaných úrovní v 6 prostředích
    Úrovně mohou být otáčeny a každá obsahuje několik výzev. Prozkoumejte barvité světy od hlubokých jeskyní až po živé džungle.
  • Plně dabovaný sci-fi komediální příběh
    Jako vůbec první česká hra vyjde na konzole s kompletní českou lokalizací bez nutnosti stahování oddělených balíčků. O český dabing se postarali čeští a slovenští youtubeři (Martin Rota, Smusa, Selassie, Nejfake a další). Součástí je také profesionální anglický dabing.
  • Challenge Vault
    Challenge Vault nabízí každý týden novou úroveň spolu s globálními žebříčky. Hráči mohou mezi sebou sdílet záznamy jejich nejlepších běhů.
  • Podmanivý soundtrack
    Úchvatné melodie, záhadná atmosféra, etnické nástroje a elektronický zvuk syntetizátorů - to vše můžete nalézt v soundtracku BLACKHOLE od Jana Ševčíka a Jakuba Miřejovského.

Zdroj: Tisková zpráva

Blackhole

ps4xone
FiolaSoft Studio, FiolaSoft Studio
Datum vydání hry:
8. 8. 2017
KARTA HRY
8/10

Komentáře