Black Friday v podání PlayStationu

novinka  56
Martin Šmíd, 22. 11. 2019 18:04
Konec října je každý rok spojený s velkou akcí v podobě Black Friday, během níž obchody prodávají zboží za nižší ceny. Tedy alespoň většinou, někdy se totiž objeví případy, kdy je zboží několik dní předem záhadně zdraženo, aby na něj mohla být následně dána sleva. Každopádně slevy si jako každý rok přichystala i společnost Sony Interactive Entertainment, která bude nabízet konzole PlayStation 4 a hry pro ní za zajímavé ceny. Třeba konzole PlayStation 4 bude stát během akce 4 990,-Kč, vylepšenou verzi PlayStation 4 Pro zakoupíte za 7 490,-Kč. Více se dozvíte níže v novince, kde přikládáme oznámení od Sony.

Informace z tiskové zprávy: 

Nejvýraznější sleva je na motorkářskou akční pecku Days Gone, kterou můžete koupit za krásných 499 Kč v limitovaném množství. Za stejnou cenu zakoupíte také nedávno uvedenou novinku Concrete Genie nebo loňského Spider-Mana. Hry z kolekce PS Hits, do které patří mimo jiné také The Last of Us, Uncharted: The Lost Legacy nebo legendární akční řežba God of War, mají společnou akční cenovku 399 Kč.

Pokud už máte konzoli i vaše oblíbené herní tituly, určitě zvažte zakoupení nového ovladače. DualShock 4 totiž v rámci Black Friday akce pořídíte již za 990 Kč. Vybírat můžete z více než 20 různě barevných provedení včetně speciálních edicí. V akční nabídce nechybí ani výhodné balení PS VR starter pack za skvělou cenu 5.290 Kč a obsahuje náhlavní soupravu, kameru a hru VR Worlds.

Nezapomeňte, že už také běží zvýhodněná 25% sleva na roční členství PS Plus. Díky němu získáte řadu výhod, jako jsou například hry zdarma, online multiplayer, 100GB cloud úložiště, výhody program PS Plus Odměny a jiné za akčních 1 149 Kč.

Akční nabídka PlayStation Black Friday platí od pondělí 25. listopadu do pondělí 2. prosince 2019. Ve stejný den končí také již probíhající sleva na roční PS Plus.

Zdroj: null

Komentáře