Betu Marvel’s Avengers si zahrálo přes 6 milionů hráčů, informace o Battle Passu

novinka  22
Martin Šmíd, 31. 8. 2020 14:40
Už tento týden startuje očekávaná akční hra Marvel’s Avengers od studia Crystal Dynamics, která bude nejprve dostupná pro současné konzole PlayStation 4 a Xbox One, no a koncem roku se dostane i na next-gen konzole PlayStation 5 a Xbox Series X. O víkendu jsme se dozvěděli, že nedávnou betu si zahrálo přes 6 milionů hráčů, za což vývojáři děkují, no a zároveň jsme se dozvěděli, že každý hrdina bude mít svůj vlastní Battle Pass s kosmetickými doplňky.

Hero Challenge Cards – Jde prakticky o Battle Pass se 40 levely/tiery, díky němuž bude možné vydělat další peníze, suroviny, ale také získat nové skiny, tanečky a další kosmetické doplňky. Hero Challenge Cards budou mít jako jiné Battle Passy část pro všechny a Prémiovou s dalšími bonusy, přičemž tím nejzajímavějším je, že každý hrdina bude mít svůj vlastní Battle Pass. Vývojáři v oznámení upozornili, že každý launch hrdina bude mít Prémiový Battle Pass zdarma, přičemž placený bude až u DLC hrdinů jako Spider-man nebo Hawkeye.

„Chceme odměňovat hráče za jejich čas, který nechají ve hře, Jakmile aktivují první Hero Challenge Card za 1000 herních kreditů (10 euro), můžou splnit nejen všechny výzvy a dostat dodatečné kosmetické doplňky, ale zároveň získají náklady v podobě 1000 kreditů zpět. Je tak možné si tímto vydělat na další Hero Challenge Card," stojí v oznámení. Důležitou informací určitě je, že jakmile jednou kartu hrdinů aktivujete, už navždy zůstane ve hře. Nebude na splnění žádný časový rámec, jako je tomu u ostatních her.

Vývojáři tak chtějí na dodatečných hrdinech vydělat skrze Battle Passy s kosmetickými doplňky. Jak bylo totiž oznámeno v minulosti, všichni dodateční hrdinové s novými misemi budou přidáváni zcela ZDARMA. 

Další statistiky z betaverze 

Zdroj: Tisková zpráva

Marvel’s Avengers

ps4xoneps5xsx
Square Enix, Crystal Dynamics
Datum vydání hry:
4. 9. 2020
KARTA HRY
7/10

Komentáře