Battlefield V dostane příští týden šestou kapitolu, informace a trailer

novinka  14
Martin Šmíd, 28. 1. 2020 15:14
Vývojáři ze studia DICE dnes představili šestou kapitolu pro svoji populární akční hru Battlefield V, která bude na všech platformách dostupná už příští týden. „Pozor, kam šlapete. Očekávejte neočekávané. 6. kapitola: Into the Jungle vychází 6. února a představí vám naprosto novou tvář tichomořského bojiště. Vydejte se na novou mapu Solomon Islands, odemkněte elitní jednotky a získejte nové přírůstky do svého arzenálu,“ stojí v oznámení. Níže se podívejte na trailer, ale také oficiální popisek od vývojářů.

Narukujte na nové mapě s uzavřeným prostředím

Nebezpečí a příležitosti číhají všude. Na mapě Solomon Islands budete bojovat v džungli, ve které nikdy nevíte, co se skrývá za dalším ohybem řeky, v křoví nebo v maskovaných bunkrech.

Ať už bojujete v řadách amerického útoku, nebo bráníte japonské linie, terén se může stát vaším nejlepším přítelem – nebo tím nejhorším protivníkem.

Řeky a močály blokují cestu pěchotě a tankům, ale mazaní vojáci využijí tato zúžená místa ve svůj prospěch. Čeká vás zteč úzkými stezkami napříč hustou džunglí a boj o skrytá opevnění.

Mapu Solomon Islands jsme navrhli jako dějiště pěchotního boje tělo na tělo, s kombinací boje v pozemní a námořní technice. Například režim Breakthrough na této mapě doslova zazáří. Obránci se mohou ukrývat a využít terén k udržení linie, útočníci budou mít několik možností: útok po křídle, pěchotní útok, nebo boj pomocí výsadkových lodí k čelnímu útoku.

Uchopte nové zbraně a vybavení

Díky bojům v 6. kapitole můžete odemknout tři nové zbraně a dva kusy vybavení, které obohatí váš arzenál. Tyto silné nástroje jsou všechno odměny v kapitole. Znamená to, že jimi budete odměněni, jakmile získáte zkušenosti v kapitole a dosáhnete v ní potřebných úrovní.

Takže co vás čeká? Pro třídu Support máme lehký kulomet Type 11 a brokovnici Model 37, což by mělo stačit na střední a krátké vzdálenosti. Hráči třídy Assault budou moci odemknout M2 Carbine, agilní a plně automatickou pušku vhodnou do boje v džungli.

Co se týče vybavení, hráči třídy Assault dostanou raketomet M1A1 Bazooka proti vozidlům. Na dlouhou vzdálenost se jedná o vynikající protitankovou zbraň, nicméně nablízko bude vhodnější použít jiné vybavení.

Zničující výbušnina Lunge Mine vás v 6. kapitole čeká také. Hráči tříd Assault a Support mohou touto zbraní vyřazovat nepřátelské tanky.

Narukujte jako noví elitní vojáci

V 6. kapitole: Into the Jungle budou k dispozici tři noví elitní vojáci s nezaměnitelným vzhledem, postavami, hlasy a zbraněmi zblízka.

Misaki Yamashiro - Misaki je zkušená a trénovaná útočná specialistka. Má železnou vůli i odhodlání. Navzdory svému mládí má bohaté zkušenosti v džungli a na tropických bojištích. Misaki je zblízka skutečně smrtící, bojuje totiž pro ni typickou zbraní Commando Machete. Tuto elitní bojovnici lze odemknout jedinečným způsobem. Místo nákupu Misaki ve zbrojnici získejte příslušnou úroveň kapitoly, a dostanete ji jako odměnu. Pokud si chcete za tuto nelítostnou bojovnici zahrát, dosáhněte 40. úrovně, než 6. kapitola skončí.

Steve Fisher - Když Steve zrovna nestíhá nepřátelské letouny na obloze, pravděpodobně ho zaslechnete citovat své oblíbené filmové hvězdy. Tento nebojácný a veselý pilot se do boje vrhá takovým stylem, jako kdyby mu žádné nebezpečí újmy na životě vůbec nehrozilo. Steve má ve zvyku ocitat se v nevýhodných situacích, kde se často spoléhá na svou zbraň zblízka – Fight Stick.

Akira Sakamoto - Mládí a nadšení. I když právě tohle jsou Akirovy hlavní přednosti, vždy se snaží odvézt tu nejlepší práci a do puntíku splnit každý rozkaz. Je proslulý tím, že když ho jeho parťáci potřebují, vždy je ve správný čas na správném místě. Akira je úspěšný pilot letounu Zero, který se může pochlubit výjimečnými reflexy a vynalézavostí. Zajímavé je, že z kniplu vytrženého ze zničeného letadla si vyrobil smrtící zbraň k boji zblízka.

Postupujte v 6. kapitole a získávejte odměny

Nejlepší výbavu z 6. kapitoly získáte tak, že budete postupovat úrovněmi kapitoly. Všemi 40 úrovněmi postoupíte prostým hraním Battlefieldu V během toho, co je kapitola aktivní. Na své cestě za nejvyšší úrovní získáte emblémy, zbraňové skiny a uniformy – ale také větší odměny, jako například zbraně a na samotném konci elitní bojovnici Misaki Yamashiro.

Jako obvykle vám týdenní výzvy vynesou ještě další odměny. Vyberte si cestu ve stromech výzev a získejte zkušenosti kapitoly, předměty pro úpravu vojáka a celé úrovně kapitoly.

Prémiový doplňkový balíček k 6. kapitole

Pokud si chcete bitvy v 6. kapitole opravdu užít, doplňkový balíček k 6. kapitole by mohl být to pravé pro vás. Balíček najdete v herním obchodě. Obsahuje 2000 bodů Battlefield Currency, tři speciální úkoly, 20% zkušenostní bonus do kapitoly a šest úrovňových záchytných bodů, které se aktivují při nákupu a které slouží k dohnání úrovní s odměnami za povýšení v rámci kapitoly. Dvě výstroje vojáka z epické úrovně vzácnosti budou také vaše: suverén (USA) a ochránce vlasti (Japonsko).

A v neposlední řadě vám doplňkový balíček k 6. kapitole umožní ozdobit si odemčené zbraně M1 Garand, Type 99 Arisaka, Type 97 a M3 Grease Gun epickými zbraňovými skiny Gilded a letoun Corsair zase nátěrem Spectacle.

Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield V

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
20. 11. 2018
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře