Battlefield 1 dostane v létě nové mapy a další obsah

novinka  7
Martin Šmíd, 4. 5. 2017 21:37
Vývojáři ze studia DICE nedávno vydali velký jarní update do své akční hry Battlefield 1, přičemž už nyní přemýšlejí, jak hru obohatí v následujících měsících. „Protože Battlefield 1 přechází na systém měsíčních aktualizací, budou novinky o chystaném obsahu přicházet v kratších intervalech. Na obzoru jsou nové mapy, zbraně a spousta dalšího obsahu a už je tedy jasné, že se před námi rýsuje léto s Battlefieldem,“ stojí dnes v oznámení na oficiální stránce. Více se dozvíte o novém obsahu níže v novince.

Informace z oficiální stránky

Nová mapa: Prise de Tahure
S potěšením oznamujeme, že nová mapa „Prise de Tahure“ bude už brzy uvolněna do testování na komunitní testovací platformě CTE. Prise de Tahure je umístěna do kulis tzv. Nivellovy ofenzívy a její příběhovou kostru tvoří zoufalá snaha francouzských jednotek udržet znovuobsazenou vrchovinu v regionu Butte-de-Tahure. Zákopová frontová linie protíná několik vesnic, kterým uprostřed neustávajících střetů německých a francouzských jednotek hrozí naprosté zničení. Obě strany byly odhodlány bojovat do posledního muže. Dobrá taktika a přizpůsobivost zároveň mohou protivníka rychle zlomit.

Nivelle Nights již v červnu
A když už jsme nakousli téma nových map, blíží se vydání Nivelle Nights. Tato noční mapa, kterou vydáme v červnu nejprve pro předplatitele Battlefield 1 Premium Pass, je zasazena do oblasti v okolí obcí Malmaison a Soupir. Chytit a nepustit – v tomto duchu se ponesou boje o každý centimetr země.

Premium Friends – Premium přátelé
Další test funkce Premium Friends, která předplatitelům Battlefield 1 Premium umožňuje sdílet mapy se spoluhráči, se momentálně chýlí ke konci. Pokud jste ji vyzkoušeli, doufáme, že jste spokojení. Děkujeme za veškerou zpětnou vazbu. Zároveň vás chceme ujistit, že Premium Friends mají velkou budoucnost, kterou opět brzy přiblížíme.

EA PLAY 2017: První podrobnosti o rozšiřujícím balíčku Battlefield 1 In the Name of the Tsar

Na cestu do Battlefieldu 1 už se vydala ruská armáda spolu se zbrusu novými mapami, zbraněmi a vojenskou technikou. Těšíte se?

Už 10. června představíme fanouškům po celém světě na EA PLAY 2017 nejnovější hity od EA – a Battlefield 1 In the Name of the Tsar nebude chybět. Ať už budete přítomni osobně nebo online na dálku, můžete se těšit na první záběry z hraní druhého herního rozšíření pro Battlefield 1, které by mělo vyjít na konci léta. (Míníme tím „konec léta“ z pohledu našich vývojářů ve Stockholmu a Los Angeles.)

Květnová aktualizace už brzy

Aktualizace pro Battlefield 1 přinášejí s novým obsahem i opravy a změny základní hry, na kterých samozřejmě soustavně pracujeme. Hra se tak v rámci květnové aktualizace už brzy dočká dalších vylepšení a úprav. Těšit se mohou zejména fanoušci módu Operations: chystají se playlisty a zjednodušení přístupu do hry. Plné znění všech změn a oprav zveřejníme už brzy.

V příštích měsících se všichni máme na co těšit. Zároveň s nedočkavostí vyhlížíme léto v Battlefieldu a doufáme, že vy s námi.

Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield 1

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
21. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře