Astral Chain nedostane dodatečný obsah, mohou ovšem následovat další dva díly

novinka  1
Martin Šmíd, 26. 6. 2019 23:00
Studio Platinum Games v těchto týdnech dokončuje svoji novou akční hru Astral Chain, která vyjde koncem srpna exkluzivně pro konzoli Nintendo Switch. Režisér Takahisa Taura nyní v rozhovoru pro IGN prozradil, že v současnosti nejsou žádné plány na dodatečný bsah, ale pokud se bude hra líbit a bude mít úspěch, určitě se do jejího světa v budoucnu vrátíme. „Od začátku přemýšlíme nad trilogií a toto bude její první část. Pokud se bude hra dobře prodávat, připravíme další díly," říká v rozhovoru. UPDATE: Informace o trilogii byla chybným překladem. V současnosti vývojáři plánují pouze jednu hru, ale pokud bude mít úspěch, další díly nevylučují.

Oficiální popisek od distributora

Jako člen speciální policejní jednotky máte povinnost bojovat proti mysteriózním mimozemským bytostem, které zahajují invazi do vašeho světa.

V Ark, multikulturálním městě v blízké budoucnosti, je zaděláno na pohromu, jakmile se objeví brány do jiné dimenze. Nebezpečné bytosti, které z nich vylézají, okamžitě začínají útočit na lidi. Kromě toho po sobě nechávají spoušť a normální policejní jednotky si s nimi neví rady. Proti těmto hrozbám vznikla úplně nová speciální policejní jednotka, známá jako Neuron.

Hned ze začátku dostanete na výběr, za kterou ze dvou postav - muže nebo ženy, chcete prožít toto dobrodružství. Postava, kterou si nevyberete se ve hře ale objeví také, jako vaše mladší dvojče a člen jednotky Neuron.

Aby lidstvo překonalo nátlak vetřelců, vyvinulo speciální zbraň - Legion. Legion se chová jako váš partner a pomáhá vám s vyšetřováním. Ovšem opravdový potenciál svého Legiona odhalíte v bitvě...

Spolupracujte se svým Legionem a porážejte své nepřátele použitím různých bojových stylů. Útočit můžete společně na jednoho nepřítele, každý na jiného nebo svého Legiona můžete poslat na přední linii, zatímco vy ho podporujete předměty. Využijte tohoto synergického systému, abyste společně bojovali a objevovali!

Ve hře je hned několik různých Legionů, každý s jinými bojovými schopnostmi. Hráči je mohou během bitvy libovolně střídat. Schopnosti Legionů pak můžete kromě bitvy využít i během vyšetřování a řešení hádanek souvisejících s okolním prostředím.

Objevte tajemství alternativní dimenze Astral Plane, odkud záhadní vetřelci pochází.

Zdroj: wccftech.com

Astral Chain

nsw
Nintendo, Platinum Games
Datum vydání hry:
30. 8. 2019
Žánr:
Hack and slash/Beat 'em up, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře