Akce Mafia 3 dostala rozšíření Přidej, kotě!

novinka  26
Martin Šmíd, 28. 3. 2017 10:15
Pokud jste si oblíbili akční hru Mafia 3, která u nás vyšla s českými titulky, od dnešního dne si můžete stáhnout první větší rozšíření s názvem Přidej, kotě!, které přináší řadu novinek. „Rozšíření přináší s sebou řadu herních vylepšení, nového vybavení i vozidla do vaší flotily. A samozřejmě i příběh malého města Sinclair Parish, které dusí všudypřítomná korupce. Teď je na Lincolnu Clayovi a Roxy Laveauové, aby s tím něco udělali,“ stojí na oficiálním webu. Níže se můžete podívat na launch trailer i popis, co vše DLC obsahuje.

CO NOVÉHO „PŘIDEJ, KOTĚ!“ PŘINÁŠÍ?

Stručný popis tohoto DLC:
Zbrusu nová část města připravená k prozkoumání – a demolici. Sinclair Parish je malé venkovské městečko, které nabízí spoustu možností, jak se při útěku před zákonem za volantem auta pěkně vyřádit. Díky novým možnostem, které „Přidej, kotě!“ přináší, jako například zpomalení pohybu, si užijete spoustu automobilových honiček v hollywoodském stylu. Svým pronásledovatelům tak nyní můžete zcela novým způsobem ujíždět ostrými zatáčkami i těsnými prostory.

„Přidej, kotě!“ vám v plné parádě nabídne strhující vysokooktanové honičky a automobilové souboje. V tomto novém DLC představujeme nové bojové techniky, s jejichž pomocí se zpoza volantu můžete pustit do naprosté destrukce. Přinášíme vám například miny s detekcí, jež můžete využít ke kladení pastí na vedlejších uličkách či v nepřátelských táborech. A jistě využijete i možnosti likvidace svých pronásledovatelů granáty odhozenými za jízdy.

V neposlední řadě na vás čeká i parádní příběh! Děj rozšíření „Přidej, kotě!“ se rozvíjí souběžně s událostmi hlavní hry. Při vyšetřování místního šerifa „Slima“ Beaumonta dojde k vraždě vůdce bojovníků za občanská práva – a ostatní aktivisté jsou další na seznamu. Postupem času vám v New Bordeaux přibudou nová vozidla, nové kostýmy i nové vybavení, s jejichž pomocí Slima – stejně jako Marcanovy – pošlete na věčnost.


JAK SE PUSTIT DO HRANÍ „PŘIDEJ, KOTĚ!“?
Rozšíření „Přidej, kotě!“ je spolu s blížícími „Na kameni kámen“ a „Znamená časů“ obsažené v Deluxe verzi hry Mafia III, jejíž součástí je Season Pass. Pokud jste si tedy verzi Deluxe či Season Pass již pořídili, není nutné kupovat nic dalšího – rozšíření stačí jen stáhnout. V opačném případě lze DLC „Přidej, kotě!“ zakoupit ve vašem oblíbeném obchodě s digitálním obsahem.

Chopte se volantu a vyrazte na cestu. Nezáleží na tom, zda jste již hru Mafia III dokončili, nebo se na svou osobní cestu odplaty teprve chystáte – do městečka Sinclair Parish se můžete vydat kdykoliv. Pokud jste již Marcanův osud zpečetili, vydejte se prostě jihozápadním směrem na venkov. Právě jste začali? V tom případě musíte před opuštěním města získat všechny tři zástupce (konec druhého dějství). Naplánujte si tedy příjemnou projížďku po venkově.

Odhalte korupci. Příběh – a cesta za likvidací Slima – začíná u Charlese „Hlasu“ Laveaua, od něhož se po konci druhého dějství dozvíte o dění v Sinclair Parish. Co bude dál, záleží jen na vás a Charlesově dceři Roxy.

Buďte ve střehu! Ve hře na vás čeká spousta nových herních možností – a interaktivních předmětů napříč celým Sinclair Parish – které mohou značně změnit styl vaší hry. Nenechte si tedy ujít nové výukové obrazovky.

Nezapomeňte – „Přidej, kotě!“ je pouze prvním placeným DLC rozšířením pro hru Mafia III. V rozšířeních „Na kameni kámen“ a „Znamení časů“, které jsou rovněž součástí Season Pass, pro vás chystáme další příběhy se spoustou rozšiřujícího obsahu. A nesmíme zapomenout ani na bezplatná rozšíření s úpravou vozidel, závody, upravitelnými kostýmy a novými zbraněmi, které jsme vám dosud od vydání hry nabídli.

Zdroj: Tisková zpráva

Mafia 3

ps4xone
2K Games, Hangar 13
Datum vydání hry:
7. 10. 2016
KARTA HRY
6/10

Komentáře