Akce Borderlands 3 dostala poslední rozšíření Director's Cut

novinka  1
Martin Šmíd, 9. 4. 2021 13:00
Fanoušci akční hry Borderlands 3 si mohou od dnešního dne na PC a konzolích stáhnout poslední rozšíření Director's Cut, které přichází s dalším novým obsahem. Rozšíření je součástí druhého Season Passu, ale rovněž je možné zakoupit samostatně. Níže v novince přinášíme informace z tiskové zprávy, ale zároveň i launch trailer, který rozšíření blíže představuje.

Informace z tiskové zprávy

Doplněk láká na rozmanitost obsahu, ale hlavním aktem je jeho zcena nový raid boss: Hemovorous the Invincible, titanský Varkid číhající za dveřmi Pandory, které byly zamčené od spuštění hry Borderlands 3. Pouze nejdivočejší lovci velkých her mají šanci nakopat jí zadek při hodbě za kořistí nejvyšší úrovně. Lepší je zvážit taktiku, vylepšit build a přivést si pár přítel na pomoc. A buďte připraveni na to, abyste se dostali do Varkidových vnitřností - bude to špinavá práce!

Director’s Cut vám navíc poskytne přístup ke třem Vault kartám, které jsou vaší vstupenkou pro nadcházející balíčky tematických kořistí. Když hrajete s aktivní Vault kartou, můžete pracovat na jejím vylepšení a dokončením denních a týdenních výzev. Získejte dostatek pokroku a odemkněte tematické kosmetické předměty a několik výkonných zařízení, která se přizpůsobí vaší úrovni. Doplněk také přináší pokladnici doposud nezveřejněného obsahu ze zákulisí. Nahlédněte do vývoje hry Borderlands 3, od bloopers až po sestříhaný obsah, budete mít k dispozici i prohlídku galerií konceptuálních umění, storyboardy, ztracené mapy a spoustu stop, které mapují vývoj hry.

Zdroj: Tisková zpráva

Borderlands 3

ps4xone
2K Games, Gearbox
Datum vydání hry:
13. 9. 2019
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře