2K oznámilo předobjednávkovou akci k WWE 2K17 s Billem Goldbergem

novinka  3
Martin Šmíd, 1. 6. 2016 1:52
Společnost 2K dnes oznámila, že v připravovaném novém dílu herní série z prostředí WWE s názvem WWE 2K17 se objeví slavný Bill Goldberg z WCW a WWE. Tento legendární zápasník, jenž je znám především díky své jedinečné sérii 173 výher v jednotlivých zápasech, kterou zaznamenal ve WCW v letech 1997 až 1998, se objeví ve WWE 2K17 hned jako dvě různé hratelné postavy – jedna bude představovat jeho verzi z WCW a druhá z WWE. Tyto postavy společně s dvojicí hratelných arén (WCW Monday Nitro a Halloween Havoc) získají v den premiéry všichni, kdo si tento titul předobjednají u vybraných prodejců. Níže v novince najdete další podrobnosti z tiskové zprávy.

„Je to již 12 let, co jsem odešel z ringu, a je pro mě ohromnou ctí, že mohu v rámci spolupráce s WWE a 2K kráčet ve stopách takových velikánů, jako jsou Ultimate Warrior, Sting či Arnold Schwarzenegger,“ řekl Goldberg. „Velkou zásluhu na tom všem má svůj syn a nemohu se dočkat, až uvidí, jak jeho táta dává díky kouzlu videoher nakládačku protivníkům z WWE. Během své kariéry ve WWE jsem se střetl se zápasníky jako The Rock, Triple H, Brock Lesnar a Ric Flair a nyní se ve WWE 2K17 postavím i těm největším a nejdrsnějším superstar současnosti – a ukážu jim, že jsem pořád nejlepší!“

Během svého působení ve WCW a WWE získal Goldberg celou řadu významných titulů, vyhrál například Světový šampionát WCW v těžké váze, Světový šampionát WWE v těžké váze, Americký šampionát WCW v těžké váze a Světový šampionát WCW v týmech, kterého se účastnil společně s Bretem Hartem, jenž je sám zapsán v Síni slávy WWE. V návaznosti na jeho úspěchy v ringu začalo WCW roku 1998 počítat jeho sérii výher v televizních přenosech. Jeho oblíbená hláška „Kdo bude další?“ se rychle ujala i mezi fanoušky a stala se jedním z určujících prvků jeho kariéry.

Poté, co Goldberg roku 2004 odešel z WWE na odpočinek, se objevil v celé řadě filmů, například Trestná lavice a Univerzální voják: Zpět v akci. Pravidelně také vystupoval v celostátní televizi, účastnil se deváté série oblíbené reality show stanice NBC The Celebrity Apprentice a na DIY Network moderoval dvě sezóny pořadu Garage Mahal. Kromě působení ve filmu a televizi byl také spolukomentátorem různých turnajů v bojových uměních a na službě PodcastOne měl vlastní podcast Who’s Next with Goldberg. Roku 2010 byl Goldberg uveden do Židovské sportovní síně slávy.

„Goldbergův návrat do WWE prostřednictvím dvou hratelných postav, které se ve WWE 2K17 objeví společně s arénami WCW Monday Nitro a Halloween Havoc, představuje unikátní příležitost k seznámení s jednou z největších žijících legend WWE,“ řekl Chris Snyder, marketingový viceprezident společnosti 2K. „Fanoušci si nyní mohou připomenout mnohé slavné okamžiky z Goldbergovy kariéry, vytvářet zbrusu nové a sami ve virtuálním ringu rozhodnout o tom, ‚kdo bude další‘.“

Zdroj: Tisková zpráva

WWE 2K16

ps4ps3x360xone
2K Sports, Yukes
Datum vydání hry:
30. 10. 2015
Žánr:
Simulátor, Sport
KARTA HRY

Komentáře