15 minut dlouhá ukázka z akční RPG hry Elden Ring, představeny edice

novinka  79
Martin Šmíd, 4. 11. 2021 14:45
Studio From Software bude mít od 15:00 speciální prezentaci o délce 15 minut, která bude věnována očekávané akční RPG hře Elden Ring. Podívat se na ni můžete níže v novince, jakmile skončí, naleznete tu záznam. „V Mezikraji, kterému vládne královna Marika Věčná, byl roztříštěn Prsten Eldenů, zdroj života stromu Erdtree. Maričini potomci a polobozi si přivlastnili jednotlivé úlomky Prstenu Eldenů, známé rovněž jako Velké runy, a šílená pachuť jejich nově nabyté síly rozpoutala válku: Roztříštění. Válka, která znamenala odcizení Velké vůle. Nyní se síla milosti dostane k Poskvrněným, kteří byli odmítnuti milostí zlata a vyhnáni z Mezikraje. Ty, kdož mrtvý jsi, avšak stále žiješ, s milostí dávno ztracenou, následuj cestu do Mezikraje za mlžným mořem a staň před Prstenem Eldenů. A staň se Pánem Eldenů,“ stojí v oficiálním popisku hry. Elden Ring vyjde 25. února příštího roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.

Informace od vydavatele

Nový fantasy svět - Odhal tajemství moci Prstenu Eldenů. Postav se protivníkům se silnou osobností a seznam se s postavami, které ti z vlastní motivace budou pomáhat, či naopak škodit v postupu nebo boji s děsivými tvory.

Průzkum světa v Mezikraji - Procházej úchvatným světem pěšky nebo na koni, o samotě nebo online s ostatními hráči. Nech se plně vtáhnout travnatými pláněmi, bažinami,  horami, hrady a dalšími velkolepými místy, a to v rozsahu, jaký jsme dosud v žádném titulu od FromSoftware neviděli.

Hratelnost, která definuje nový žánr - Vytvoř si postavu a definuj svůj herní styl – experimentuj s širokou škálou zbraní, magických schopností i dovedností, které si osvojíš v různých koutech světa. Při rozhodování, jak přistoupit k průzkumu a boji, budeš mít k dispozici řadu různorodých možností.

Edice hry

Launch Edition bude obsahovat:

  • ELDEN RING základní hru (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X and Xbox One, kód v krabici pro PC)
  • plakát
  • karty s obrázky, samolepky a nášivku

Collector’s Edition bude obsahovat:

  • ELDEN RING základní hru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X and Xbox One, kód v krabici pro PC)
  • 23 cm socha Malenia – Blade of Miquella
  • 40stránkový artbook v pevné vazbě
  • digitální soundtrack
  • plakát
  • karty s obrázky, samolepky a nášivku

Zdroj: Tisková zpráva

Elden Ring

ps4xoneps5xsx
Bandai Namco, FromSoftware
Datum vydání hry:
25. 2. 2022
Žánr:
RPG
KARTA HRY
10/10

Komentáře