11 minut z akce Nioh 2, informace

novinka  28
Martin Šmíd, 12. 9. 2019 20:54
Tento týden jsme se dozvěděli, že očekávaná akční hra Nioh 2 od studia Team Ninja vyjde začátkem příštího roku exkluzivně pro konzoli PlayStation 4. Vydavatelem v Evropě a Severní Americe je opět Sony. Na Tokyo Games Show je hra prezentována a hráči si mohou vyzkoušet jednu úroveň, jejíž průběh se nyní objevil na internetu v dobré kvalitě. Na video se můžete podívat níže v novince. Jsou ukázány některé nové herní prvky a zároveň i souboj s děsivým bossem. „Ovládni v tomto náročném pokračování akčního RPG smrtící mistrovské umění samurajů jako napůl člověk a napůl nadpřirozený bojovník Yokai. Prozkoumej Japonsko v drsném období Sengoku i smrtící Temnou říši, které zaplavili groteskní, avšak nemilosrdní démoni. Tas své smrtící zbraně a poraz všechny nepřátele, kteří se ti postaví do cesty, s pomocí přepracovaného bojového systému a schopnosti transformace do formy Yokai s devastujícími paranormálními silami,“ stojí v oficiálním popisku. Příští týden si jdeme hru Nioh 2 zahrát do Sony, takže se můžete těšit na naše dojmy.

Informace z oficiální stránky

Zdokonal své dovednosti - Připrav se na boj svého života s přepracovanými herními mechanismy, které staví na oblíbených prvcích ze hry Nioh a vyžadují tvou plnou koncentraci i veškeré tvé schopnosti. 

Zvol si svůj způsob boje - Vydej se tradiční cestou samuraje s meči a sekerami, nebo naplň svůj Amrita ukazatel, ovládni mocné schopnosti formy Yokai a znič monstrózní nepřátele řadou zničujících útoků.

Vylepši své zbraně přechodem do formy Yokai - Naplnění ukazatele Amrita ti nejen umožní přístup k mocné podobě Yokai, ale také zvýšení statistik různých zbraní a přidání extra možností.

Pomoc ostatním a od ostatních hráčů - Povolej si přízraky zanechané ostatními hráči Nioh 2, aby ti pomohly v boji. Jejich duchové ti budou pomáhat až do konce aktuální úrovně… nebo až do okamžiku své porážky. 

Zdroj: Tisková zpráva

Nioh 2

ps4
Sony Interactive Entertainment, Team Ninja
Datum vydání hry:
13. 3. 2020
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře