11 hrám od Ubisoftu se povedlo prodat tuto generaci více než 10 milionů kopií

novinka  21
Martin Šmíd, 14. 5. 2020 18:18
Herní vydavatel Ubisoft se dnes ve své finanční zprávě pochlubil, že během této generace se hned 11 jeho hrám povedlo prodat více než 10 milionů kopií. To je obrovský úspěch, přičemž mezi těmito hrami je třeba Far Cry 4, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Tom Clancy's The Division nebo Assassin’s Creed Odyssey. Pokud vás zajímá přesný seznam her, které tuto magickou hranici pokořily, tak zamiřte níže. Každopádně hned 11 desetimilionových her je pro Ubisoft velký úspěch. Pokud se totiž ohlédne do minulosti, tak v generaci konzolí PlayStation 3 a Xbox 360 měl jen dvě takové hry - Assassin's Creed a Far Cry 3.

Ubisoft se ve své finanční zprávě nezaměřoval jen na minulost, ale už se připravuje i na následující měsíce. Svůj line-up označuje za velmi ambiciózní a nechybí v něm hry Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs Legion, Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine a Gods & Monsters. Pro tento finanční rok se chystá i jedna doposud neoznámená hra z jedné z nejoblíbenějších sérií od Ubisoftu. Spekuluje se, že jde o nový Far Cry. 

Ubisoft už dříve oznámil, že více o svých připravovaných hrách bude mluvit v červenci během speciální digitální prezentace. 

Zdroj: Tisková zpráva

Assassin’s Creed Valhalla

ps4xoneps5xsx
Ubisoft, Ubisoft Montreal
Datum vydání hry:
10. 11. 2020
KARTA HRY
8/10

Komentáře