Bungie: Víme, že jsme ztratili důvěru hráčů, s The Final Shape chceme překonat veškerá očekávání

novinka  8
Martin Šmíd, 3. 11. 2023 14:17
Studio Bungie propustilo tento týden přes sto svých zaměstnanců, přičemž se začalo mluvit i o odkladu rozšíření The Final Shape pro Destiny 2 či akční hry Marathon. Není proto překvapením, že hráči byli z této situace dost zklamáni, a proto nyní přišlo oficiální oznámení Bungie. Vývojáři si jsou dle něho vědomi toho, že posledními kroky ztratili důvěru svých fanoušků, ale udělají vše, co je v jejich silách, aby tuto situaci napravili

 „Tento týden byl jedním z nejtěžších v historii našeho studia, protože jsme se rozloučili s lidmi, kterých si vážíme a obdivujeme je. Tento týden jsme strávili vzájemnou podporou, a to jak těch, kteří ve studiu jsou, tak i přátel a kolegů, kteří už nejsou. Chceme ocenit vaše ohlasy a obavy týkající se Lightfallu a posledních sezón, stejně jako vaše reakce na odhalení The Final Shape. Víme, že jsme ztratili velkou část vaší důvěry. Destiny musí překvapovat a dělat radost. Dosud jsme to nedělali dostatečně a to se změní,“ stojí na oficiálním webu studia.

„Pro nás je cesta vpřed jasná: musíme z The Final Shape udělat nezapomenutelný zážitek z Destiny. Chceme vytvořit něco, co bude považováno za jednu z nejlepších her, jakou jsme kdy vytvořili - důstojné vyvrcholení, které bude poctou cestě, na níž jsme společně byli posledních deset let. Forsaken, The Witch Queen a The Taken King - to jsou etalony, kterým se chceme vyrovnat. Intenzivně se soustředíme na to, abychom u The Final Shape překonali vaše očekávání. Destiny 2 má více než 650 oddaných vývojářů, kteří vkládají veškerou svou energii a zkušenosti do realizace tohoto epického okamžiku a jeho následujících Epizod,“ dodávají vývojáři v oznámení.

Je docela zajímavé, že vývojáři nezmiňují v oznámení odklad The Final Shape, o němž se v psoledních dnech hodně mluvilo. Dá se předpokládat, že oznámení teprve připravují a v současnosti odklad nejsou ještě připraveni komunikovat s hráči. Jakmile se dozvíme více, budeme vás informovat.

Zdroj: TZ

Destiny 2: The Final Shape

ps5ps4xonexsx
PlayStation Studios, Bungie
Datum vydání hry:
4. 6. 2024
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY

Komentáře