Bungie představilo rozšíření Destiny 2: The Final Shape, vyjde 27. února příštího roku

novinka  0
Martin Šmíd, 22. 8. 2023 18:39
Studio Bungie dnes představilo v rámci svého speciálního streamu poslední velké rozšíření pro svoji akční hru Destiny 2, které nese název The Final Shape. To vyjde 27. února příštího roku pro všechny platformy a fanoušci se mohou těšit na velkolepé zakončení Light and Darkness ságy, která už bude trvat deset let. To je zavede přímo do Travelera, kde budou muset čelit novým výzvám, protivníkům a dalším překážkám v rámci kampaně i zcela nového raidu. Vývojáři během streamu potvrdili, že hlavním bossem tentokrát bude samotný The Witness, což je něco, co se tak nějak očekávalo.

  • V rámci příběhu bude nutné se vydat do srdce Travelera a ukončit válku Světla a Temnoty. 
  • Nová destinace se jmenuje The Pale Heart a umožní hráčům navštívit slavní lokace z historie Destiny, mezi nimiž je i původní Tower z prvního dílu.
  • V rozšíření se objeví zcela nový silný protivník Subjugator, jenž umí ovládat Stasis a Strand.
  • V rámci roku The Final Shape budou vydány i dva nové dungeony
  • Bude přidána nová mapa inspirovaná vexovskou realitou a nový herní PvP režim


Season of the Witch

Studio Bungie se nevěnovalo dnes během streamu pouze velkému rozšíření The Final Shape, ale také nové sezóně, která se bude jmenovat Season of the Witch a odstartuje už dnes večer po velkém updatu.

  • Hráči se v rámci nové sezóny budou moci pustit do dvou nových aktivit Altars of Summoning a Savathun's Spire.
  • Vývojáři vrátí starší raid Crota's End s novými odměnami a upravenými částmi.
  • Sezóna začne tím, že Savathûnův duch, Immaru, nabídne možnost vzkřísit královu Savathûn a porazit její sestru Xivu Arath, bohyni války. Pokud se to povede, odhalí Savathûn, jak se dostat k hlavnímu padouchovi hry, jenž se jmenuje The Witness. 


Hra Destiny 2 po rozšíření The Final Shape

The Final Shape bude velké zakončení pro Destiny 2 a jeho ságu, ale hráči se mohou těšit na další podporu v rámci následujícího roku. Klasické sezóny budou nahrazeny epizodami (Echoes, Revenant, Heresy), které budou přinášet nové příběhové linky, nové úkoly, nové zbraně, nové odměny v rámci season bpassu, nové aktivity a další novinky. Podle vývojářů by mělo jít o samostatné zážitky s vlastními příběhy, které budou obohacovat celé univerzum, ale měli by si je užít i občasní hráči nebo nováčci.


Zdroj: TZ

Destiny 2: The Final Shape

ps5ps4xonexsx
PlayStation Studios, Bungie
Datum vydání hry:
4. 6. 2024
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY

Komentáře